Skriv ut

Helgeland Gull

Skaff deg større handlefrihet med vårt kredittkort!

Helgeland Gull er tilknyttet MasterCard, og er et kredittkort uten etableringsgebyr og årsavgift. Det er heller ingen gebyr på varekjøp eller ved handel på Internett, og du får inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. Kortet kan bestilles her og nå, og du får svar med en gang.

Andre fordeler:

  • Helgeland Gull kan brukes både i Norge og i utlandet

  • Reise- og avbestillingsforsikring når minst 50 % av reisens kostnader er betalt med kortet

  • Døgnåpen sperretjeneste med tilgang til nødkontanter og/eller nødbilletter

  • Månedlig tilsendt faktura med oversikt over bruk, skyldig beløp, samt minimumsinnbetaling

 

Bestill Helgeland Gull her!  Du får svar på søknaden med en gang.


To kort gir økt trygghet
Helgeland Gull er et praktisk supplement til ditt Visa Personkort, fordi du da får tilgang til både MasterCard og Visa sine betalingsnettverk. Reiser du på ferie med disse to kortene får du økt handlefrihet og større trygghet.

 

Trygg handel på Internett
Bruker du Helgeland Gull når du handler på Internett har du full kontroll. Du betaler fakturaen i ettertid, og dersom du ikke mottar varen eller på annen måte ikke får det du har kjøpt, slipper du å betale. For å gjøre bruken av Helgeland Gull på Internett enda tryggere, kan du benytte deg av MasterCard SecureCode.

 

Få saldoen på SMS

Med tjenesten SMS Saldo kan du sende en SMS med kodeord "Saldo" til 2370 for å få opplysninger om saldo og hvor mye du har tilgjengelig på ditt Helgeland Gull. Du får også se de tre siste transaksjonene på kortet. Tjenesten er gratis å motta - du betaler kun for meldingen du sender. For å kunne bruke tjenesten må du først gå inn i Helgeland Gull Nettbank og registrere det. (Du må ha BankID for å kunne logge deg inn i Helgeland Gull Nettbank.)

 


Priser og informasjon om tilleggstjenester samt fullstendige avtalevilkår for Helgeland Gull
 

Last ned forsikringsvilkår og forsikringsbevis for reise- og avbestillingsforsikringen

 

Kontaktinformasjon Helgeland Gull
 

 

Nytt EU-direktiv trer i kraft fra 11. juni 2010
CCD - Consumer Credit Directive - gjelder for nye kunder etter nevnte dato. Formålet med direktivet er å åpne markedet mellom de nasjonale markedene i EØS-området ved å standardisere informasjon, rettigheter og forpliktelser slik at kunder og tilbydere kan foreta valg på likt informasjonsgrunnlag. Dette medfører blant annet at kredittkjøpsloven oppheves, og at finansavtalelovens kapittel 3 får virkning også for kredittavtaler som i dag reguleres av kredittkjøpsloven. Les mer på www.entercard.no/ccd

 

KONTAKT OSS


Kundeservice
Telefon 75 12 83 00
Send e-post
 
Kontorer og åpningstider

 

Skadehenvendelser

 

Bli kunde