Hopp til hovedinnhold

Søk Kompetansestipendet

Helgeland Sparebank ønsker å være en drivkraft for kunnskap og kompetanse. Å videreutvikle næringslivet i regionen er en av de viktigste nøklene for å få vekst og utvikling. Bedriftene selv, men også medarbeiderne skal stimuleres til å være en drivkraft for vekst. Vi ønsker å få søknader fra bedrifter og deres ansatte som er lærevillig, på søkende etter ny kompetanse og som vi tror kan utvikle seg enda mer med riktig støtte fra sin bedrift sammen med Lokalbanken.

Banken ser etter bedrifter som har ansatte som fremmer entreprenørskap, skaperevne og kompetanseutvikling på Helgeland. Vi ser etter de som utvikler arenaer for samhandling og kompetansedeling og som styrker høyere utdanning og forskning. Vi ønsker å finne de som gjør noe ekstra for å utvikle, engasjere og utgjøre en forskjell i vårt lokalsamfunn. Vi ønsker å heie frem kompetanseutvikling på Helgeland og legger vekt på at stipendet skal være et bidrag til dette.

  • Kompetansestipendet er på kr 30.000,- samt en oppmerksomhet.
  • Bedrifter eller personer som satser på kompetanseutvikling på Helgeland og som ønsker til å støtte sine ansatte til kompetanseutvikling.

Kriterier

  • Banken velger ut aktuelle kandidater blant søkere som har sendt søknad via søknad
  • Prosjektet eller tiltaket har verdi over tid støtten gis til prosjekter som har betydelig egeninnsats og støtte fra egen arbeidsplass/og eller annen finansiering
  • Prosjektet skal ha et klart definert mål om kompetanseutvikling som kommer den enkelte og bedriften til gode.
  • Prosjektet har en slik allmennytte at det også kommer til nytte for Helgeland som region.

 

Søk her