Hopp til hovedinnhold

Ny fondshandelsløsning

Du finner den i nettbanken

  • Moderne og brukervennlig løsning med oversikt over alle fond banken tilbyr
  • Flytting til nytt system krever at du har akseptert flytting
  • Uten aksept vil våre rådgivere ikke kunne hjelpe deg med kjøp, salg eller informasjon om dine fond
  • Tilbud om digital aksept kommer i september 2018
  • Du kan også laste ned akseptskjema på papir og sende til oss

Ny fondshandelsløsning

Vi har nå åpnet en ny, forbedret fondshandelsløsning i nettbanken for alle våre kunder. Du finner fondsbeholdningen din i den nye løsningen, forutsatt at du har akseptert flyttingen av fondsandeler. Hvis du ikke har akseptert flytting vil du finne fondene dine under «gammel fondshandelsløsning».

Har du ikke akseptert flytting ennå?

Vi ønsker at flest mulig av våre kunder skal få full nytte av den nye fondshandelsløsningen, men flytting av eksisterende fondsbeholdninger inn i nytt system krever aksept fra kunden.

Vi går i september 2018 ut med tilbud om digital aksept ved pålogging i nettbanken, og dersom du fortsatt ønsker å ha oversikt over fondene dine i nettbanken må du trykke "aksepter" på dette tilbudet. 

Vi anbefaler at du gir oss din aksept til å flytte dine fond over i den nye nettløsningen. Da vil våre rådgivere fortsatt kunne hjelpe deg med kjøp, salg og informasjon om dine fond. Dersom du velger å ikke flytte, vil den aktuelle fondsleverandøren snart bli ditt eneste kontaktpunkt for endring eller informasjon om fondene dine.

Dersom du ikke har valgt å gi digital aksept på flytting til nytt system i nettbanken, kan du gjøre det manuelt ved å laste ned akseptskjema her.

Aksjesparekonto

Opprettelse av aksjesparekonto skjer ikke automatisk, selv om du har akseptert flytting til nytt fondshandelssystem. Aksjesparekonto kan du opprette i den nye fondshandelsløsningen.

NB! Vi gjør oppmerksom på at eksisterende spareavtaler ikke flyttes automatisk til aksjesparekonto samtidig med beholdningen. Disse må flyttes særskilt.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med Kundeservice på 75 11 90 00 eller din rådgiver hvis du har spørsmål.