Hopp til hovedinnhold

Ny fondshandelsløsning

Du finner den i nettbanken

  • Flytting til nytt system krever at du har akseptert flytting
  • Du kan laste ned akseptskjema og sende til oss
  • Ny digital akseptrunde kommer i løpet av året 

Ny fondshandelsløsning

Vi har nå åpnet en ny, forbedret fondshandelsløsning i nettbanken for alle våre kunder. Du finner fondsbeholdningen din i den nye løsningen, forutsatt at du har akseptert flyttingen av fondsandeler. Hvis du ikke har akseptert flytting vil du finne fondene dine under «gammel fondshandelsløsning».

Har du ikke akseptert flytting ennå?

Vi ønsker at flest mulig skal få full nytte av den nye fondshandelsløsningen, men flytting av eksisterende fondsbeholdninger inn i nytt system krever kundenes aksept.

Hvis du ikke allerede har akseptert nytt system før 1. november 2017, kan du gjøre det nå ved å laste ned akseptskjema her, eller vente på en ny mulighet for digital aksept som vil bli lagt ut i nettbanken i 2018.

Fondsandeler i SKAGEN Fondene, Holberg, DNB og Odin finner du i den nye fondshandelsløsningen. Fondsandeler i Eika Kapitalforvaltning flyttes tidlig i 2018.

Aksjesparekonto

Opprettelse av aksjesparekonto skjer ikke automatisk, selv om du har akseptert flytting til nytt fondshandelssystem. Aksjesparekonto kan du opprette i den nye fondshandelsløsningen.

NB! Vi gjør oppmerksom på at eksisterende spareavtaler ikke flyttes automatisk til aksjesparekonto samtidig med beholdningen. Disse må flyttes særskilt.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med Kundeservice på 75 11 90 00 eller din rådgiver hvis du har spørsmål.