Hopp til hovedinnhold

Helgelandskonto

Bedre rente jo høyere sparebeløp

Opprett Helgelandskonto

En god spareform for både store og små beløp

  • Bedre rente jo mer du har på kontoen
  • Ta ut penger når du vil
  • 12 frie uttak i året
  • Fjorårets rente disponeres fritt

For store og små sparebeløp

Helgelandskonto er et godt alternativ hvis du har store eller små beløp å plassere. Sparer du fast hver måned bygger du deg raskt opp en reservekapital.

Opprett Helgelandskonto selv - i nettbanken!

Du kan selv opprette en ny Helgelandskonto uten at du behøver å kontakte oss i banken. Klikk på linken nedenfor så blir du bedt om å logge inn i nettbanken. Når du har gjort det, kommer du rett til en side der du kan opprette Helgelandskonto. Etter at du har lest og akseptert avtalevilkårene kommer det nye kontonummeret opp i nettbanken, og kontoen kan tas i bruk.

Logg inn og opprett Helgelandskonto i dag!

Start fast sparing

Den enkleste måten å starte regelmessig sparing på er å opprette en spareavtale, slik at det overføres et fast beløp fra for eksempel din brukskonto til Helgelandskontoen. Fast sparing oppretter du i nettbanken.

Spørsmål og svar om Helgelandskonto

Hva skjer hvis jeg må ta ut penger flere ganger enn det som er tillatt?

Tar du ut penger flere ganger enn de 12 frie uttakene du har i året pluss fjorårets rente, må du betale omkostninger på 2 prosent av beløpet du tar ut.

Hvordan starter jeg fast sparing?

Fast sparing oppretter du i nettbanken. Du logger deg inn og klikker på "Alle tjenester" i menyen. Under "Overføring" klikker du på valget «Fast overføring» der du legger inn fra- og til-konto og beløpet du vil spare.

Sparekalkulator

Beregn månedsbeløp

kr år

Beregn totalbeløp

kr pr. mnd. år