Hopp til hovedinnhold

Fastrenteinnskudd

Stabil og sikker avkastning

Kontakt oss om fastrenteinnskudd

Garantert rente for deg som kan binde pengene i en periode

  • Et risikofritt alternativ som gir god avkastning
  • Minsteinnskuddet er 50 000 kroner
  • 12 eller 24  måneder bindingstid
  • Du får den avtalte renten på hele beløpet

Garantert rente - uansett hva som skjer

Med et fastrenteinnskudd binder du pengene for en bestemt periode. Kontoen blir sperret for innskudd og uttak, og vi garanterer en fast, avtalt rente selv om rentenivået ellers skulle falle i perioden.

Du bestemmer bindingstiden - vi garanterer renten

Du inngår en avtale med oss om å binde pengene dine på en konto for en bestemt periode, vanligvis i 12 eller 24 måneder. Kontoen blir sperret for innskudd og uttak, og vi garanterer deg en fast, avtalt rente på hele beløpet. Garantien gjelder selv om det generelle rentenivået skulle falle i perioden.

Tilbud om Fastrenteinnskudd er tidsbegrenset

Fastrentetilbudet er avhengig av rentenivået, og vi forbeholder oss retten til å trekke tilbake et tilbud om fastrenteinnskudd helt frem til avtalen er signert. Du kan ikke sette inn penger på kontoen etter at tilbudet er trukket tilbake.

Kontakt vårt Investeringssenter dersom du ønsker tilbud på Fastrenteinnskudd.

Spørsmål og svar om Fastrenteinnskudd

Når får jeg utbetalt renten på Fastrenteinnskuddet?

Rentene blir utbetalt en gang i året. Har du et fastrenteinnskudd med bindingstid på ett år eller mindre, får du den opptjente renten utbetalt når bindingstiden opphører. Ved lengre renteavtaler vil du få renten utbetalt en gang i året og ved forfall.

Hva skjer hvis jeg må ta ut pengene før bindingstiden er utløpt?

Fastrenteinnskudd forutsetter at pengene ikke blir tatt ut i bindingstiden. Dersom du likevel skulle få behov for å ta ut en del av - eller hele - innskuddet, kan dette skje mot at du betaler en uttakskostnad på 2 % p.a. Denne blir beregnet av gjenstående innskuddstid og summen du tar ut. Kostnaden blir trukket fra kontoen direkte ved uttak.

Sparekalkulator

Beregn månedsbeløp

kr år

Beregn totalbeløp

kr pr. mnd. år