Hopp til hovedinnhold

Banksparing

Å spare i bank innebærer liten risiko, og du får forutsigbar avkastning på pengene dine

Småspar

Din elektroniske sparebøsse

Spar hver gang du bruker kortet ditt

Småspar er en enkel måte å spare på. Hver gang du bruker kortet ditt sparer du litt. På den måten merker du nesten ikke at du sparer, men over tid blir det penger av det.

Drømmespar

En lønnsom spareform

God rente med fast sparing

Avtaler du fast, månedlig sparing  til en Drømmespar-konto belønner vi deg med ekstra god rente. Du kan spare inntil 5 000 kroner i måneden og du har tolv gebyrfrie uttak i løpet av året.

Helgelandskonto

Bedre rente jo høyere sparebeløp

For store og små sparebeløp

Helgelandskonto er et godt alternativ hvis du har store eller små beløp å plassere og ønsker god avkastning. Sparer du fast hver måned bygger du deg raskt opp en reservekapital.

BSU

Lønnsom sparing til bolig 

Den mest lønnsomme spareformen for ungdom

For deg som er under 34 år og har egen inntekt finnes det ganske enkelt ikke noen smartere måte å spare på enn med BSU - Boligsparing for Ungdom.

BSU 2.0

Et tillegg til vanlig BSU

Ekstra boligsparing med god rente

BSU 2.0 er en spareform spesielt tilpasset deg under 34 år som vil spare mer enn det BSU-reglene tillater. Vi kan ikke gi deg ekstra skattefradrag, men vi kan love deg en av våre beste rentebetingelser.

Helgeland Super

Sparekontoen for de minste

Trygg og sikker sparing for barn

På Helgeland Super-kontoen kan sparepengene til ditt barn plasseres trygt, enten det er pengegaver fra slekt og venner eller innholdet i sparebøssen.

Fastrenteinnskudd

Stabil og sikker avkastning

Garantert rente - uansett hva som skjer

Med et fastrenteinnskudd binder du pengene for en bestemt periode. Kontoen blir sperret for innskudd og uttak, og vi garanterer en fast, avtalt rente selv om rentenivået ellers skulle falle i perioden.