Hopp til hovedinnhold

Velkommen til våre nye nettsider!

Vi har i lengre tid jobbet med å bygge oss et nytt, digitalt bankkontor, og det er derfor nå en stor glede for oss å kunne vise deg våre nye nettsider.

I denne prosessen har vi lagt stor vekt på å skape lyse, lett navigerbare og oversiktlige nettsider, for å gi deg som bruker en god opplevelse. Språkmessig har vi brukt et mer direkte språk, med færre lange og tungleste tekster, samtidig som vi ved aktiv billedbruk ønsker å forsterke helhetsinntrykket på sidene.

De nye nettsidene har ikke bare fått et mer moderne utseende, de er også såkalt responsive. Det vil si at sidene tilpasser seg dynamisk til størrelsen på skjermen den vises på. Vi oppfordrer deg derfor til å bruke sidene våre både på PC, nettbrett og mobil.

Vi vet at det alltid vil oppleves litt utfordrende å ta i bruk nye nettsider. Vi håper imidlertid at du lett vil finne fram på sidene våre, og at du raskt vil finne deg til rette. Søkefunksjonen er dessuten sterkt forbedret, så vi tror det skal være enkelt å finne det du leter etter. Når det gjelder pålogging til nettbanken, så vil du finne påloggingsknappen øverst på alle produktsidene.

Da gjenstår det bare å ønske deg velkommen inn i vårt nye digitale bankkontor!