Hopp til hovedinnhold

Lederkabalen lokalt i nye SpareBank 1 Helgeland

Ledergruppen i Helgeland Sparebank blir den samme også i den nye SpareBank 1 Helgeland, og nå er også resten av lederkabalen klar. De nye lederne gleder seg til å jobbe i en sterkere bank med samme verdier, men mer drivkraft for kunder, frivillige og lokalsamfunnene.

– Vi har gjort et grep for å sikre lokal styring på Helgeland med en desentralisert modell i hver by med lederskap med store fullmakter og i tett dialog med kundene i lokalsamfunnene. Jeg er veldig glad for å ha på plass et sterkt lederteam i SpareBank 1 Helgeland neste år, sier administrerende direktør Hanne Nordgaard.

Kompetansearbeidsplasser

Den nye banken vil ha fire kontor med 150 kompetansearbeidsplasser, og de nye lederne har ansvaret for alle ansatte som er i kunderetta funksjoner i privat og bedriftsmarkedet. I Sandnessjøen og Brønnøysund er det bare kunderetta stillinger, mens Mo i Rana og Mosjøen nå som før, vil ha stabsfunksjoner og utviklingsstillinger som er viktig for å sikre god lokal kompetanse innenfor fagfelt som kreves i framtidsretta bankdrift. 

Lederkabal for hele Helgeland

I Sandnessjøen er lederkabalen uendret ved at Roar Myrstad fortsetter som banksjef for privatkunder, mens Roger Hansen er banksjef for bedrifter i Alstahaug og kommunene rundt. I Brønnøysund fortsetter Kristian Wold Arnøy som banksjef for privatkunder, mens Øyvind Løvdahl blir ny sjef for bedriftsmarkedet i Brønnøysund og omegn. I Mosjøen fortsetter Svein Hansen som banksjef for privatkunder, mens Maren Remmen fortsetter som sjef i bedriftsmarkedet i Vefsn og omegn. I Mo i Rana forblir Rolf Einar Jensen banksjef for privatkunder i Mo i Rana og omegn, mens Tor Magne Aanonli blir leder for bedriftsmarkedet på Helgeland. Han får dermed ansvaret for rådgiverne med de største kundene og blir også sjefen til Løvdahl i Brønnøysund, Hansen i Sandnessjøen og Remmen i Mosjøen. Dette sikrer at alle næringslivskundene på Helgeland får tett og god oppfølging. Kenneth Nilsson fortsetter som leder for Bedriftssenteret, som bistår små bedrifter med rådgivning på hele Helgeland.

Direktebanken

SpareBank 1 Helgeland skal være rådgiverbanken som sikrer at kundene får de rette produktene innen lån, forsikring og sparing. Men kontaktpunktene mellom banken og kundene er ikke bare fysisk som før; nå skjer mye på de digitale plattformene eller gjennom andre kanaler som telefon, e-post og chat. Derfor etableres Direktebanken i Mosjøen som erstatter dagens kundesenter, med Atle Edvardsen som leder.

– God dialog og god kundepleie tilpasset den enkeltes behov er avgjørende, og derfor styrker vi tilbudet med Atle Edvardsen som leder, sier Hanne Nordgaard.

Tor-Magne Aanonli 
Tor Magne Aanonli blir leder for
bedriftsmarkedet på Helgeland

Rolf Einar Jensen
I Mo i Rana forblir Rolf Einar
Jensen banksjef for privatkunder
i Mo i Rana og omegn

Kenneth Nilsson
Kenneth Nilsson fortsetter som
leder for Bedriftssenteret

Kristian Wold Arnøy
I Brønnøysund fortsetter
Kristian Wold Arnøy som
banksjef for privatkunder

Øyvind Løvdahl
Øyvind Løvdahl blir ny sjef for
bedriftsmarkedet i Brønnøysund
og omegn

Maren Remmen
Maren Remmen fortsetter som sjef
i bedriftsmarkedet i Vefsn og omegn

Svein Hansen
I Mosjøen fortsetter Svein Hansen
som banksjef for privatkunder

Atle Edvardsen
Atle Edvardsen er leder i den
nye Direktebanken i Mosjøen 

Roar Myrstad
Roar Myrstad fortsetter som
banksjef for privatkunder i 
Sandnessjøen

Roger Hansen
Roger Hansen er banksjef
for bedrifter i Alstahaug og omegn