Hopp til hovedinnhold

Helgeland Gull nettbank

Ditt Helgeland Gull-kort finner du nå i Nettbanken og Mobilbanken

Vår kredittkortleverandør, EnterCard, har valgt å legge ned sin Helgeland Gull nettbank. Isteden vil du nå finne saldo og transaksjoner for ditt Helgeland Gull-kort i vår Mobilbank-app og i den vanlige Nettbanken. Du slipper dermed å logge deg inn i en egen nettbank for å få oversikt over ditt Helgeland Gull-kort.

I Mobilbanken ligger Helgeland Gull bak et nytt kort-ikon ved siden av kontoene dine. I Nettbanken velger du "Alle tjenester" og klikker på "Oversikt kort" for å finne Helgeland Gull. 

Nyhet (25.08.2016): Overføring fra Helgeland Gull til bankkonto er nå tilgjengelig i nettbanken og Mobilbanken, noe som gjør at du raskt og enkelt kan overføre penger fra kredittkortet ditt til din bankkonto. Kostnaden ved overføring av penger fra Helgeland Gull til bankkonto er kr 35,- + 1% av beløpet. Det er som vanlig inntil 45 dagers rentefrihet.

Ønsker du å betale en regning med kredittkortet ditt må du overføre penger fra kortet til din vanlige bankkonto, og betale regningen derfra. For at reiseforsikringen da skal gjelde er det viktig at du overfører den eksakte summen som fakturaen er på, og bruker disse pengene til å betale denne fakturaen, slik at dette er lett å dokumentere hvis det skulle bli en forsikringssak.

Kundeservice for Helgeland Gull tlf. 815 00 901 

Fullstendige avtalevilkår for Helgeland Gull