Hopp til hovedinnhold

Bli med oss på elvecruise i Syd-Frankrike

Våre kundeturer har alltid vært populære, og det er derfor med glede vi igjen kan invitere våre kunder over 55 med på tur. Denne gangen inviterer vi til et fantastisk elvecruise på Rhône med det flotte skipet MS Rhone Princess.

To av Frankrikes mest innbydende regioner kan oppleves på denne turen. Provence fremkaller bilder av olivenlunder og lavendelåkrer i et landskap som har inspirert flere kjente franske malere. Auvergne-Rhône-Alpes er mest kjent som et av Frankrikes beste vindistrikter, men kan også vise til en lang historie og stolt kultur. Byen Lyon er for mange kjent som et gastronomisk mekka, og det skal vi få en smakebit på når en av middagene inntas på en av restaurantene som tilhørte verdenskjente Paul Bocuse!

Du sitter på dekk på en elegant elvebåt som rolig glir på elven, gjennom vakkert landskap, forbi grønne elvebredder med landsbyer omgitt av frukthager og vingårder, eller middelalderbyer, borger og klostre. Du kan trekke deg tilbake til din lugar og slipper å pakke kofferten hver kveld. Vi vil i løpet av turen tilby flere utflukter med variert program.

Turen har avreise 10. september 2019 med retur 17. september.

Vi håper du har lyst og anledning til å bli med til Rhônedalen og vakre Provence sammen med oss i Helgeland Sparebank!

Vår samarbeidspartner, Norsk Tur, har laget en nettside med presentasjon av turen. Der finner du program, priser og påmeldingsskjema.

Les mer om turen og meld deg på her