Hopp til hovedinnhold

Bli med oss på kundetur til Albania og Makedonia

Våre kundeturer har alltid vært svært populære, og det er derfor med glede vi igjen kan invitere våre kunder over 55 med på tur. Denne gangen er det Albania og Makedonia - Sør-Europas uoppdagede skattkammer - som skal utforskes.

Vi arrangerer to turer: 31. august - 10. september og 4. - 14 september 2018

En reise til disse landene på Balkan, som har ligget som et uoppdaget skattkammer så altfor lenge, anbefales på det varmeste. Kontrastene mellom moderne storbyer, rustikke landsbyer og Adriaterhavets deilige strender er store, og overraskelsene vil stå i kø. Albania er en stolt nasjon som har reist seg fra asken etter en periode med undertrykkelse, men det er lite ved dagens Albania som minner om de harde årene. Landet bugner av naturskjønnhet og fargerike opplevelser som garantert vil sjarmere deg. Makedonia ble i likhet med Albania en egen nasjon i 1991. Dette spesielle fjell-landet har mer enn 50 krystallklare innsjøer, og makedonerne tar godt vare på tradisjonene sine som de stolt viser fram.

Albanerne og makedonerne er begge gjestfrie folkeslag, noe du vil oppleve rikelig i løpet av denne turen. Du vil kanskje også bli positivt overrasket over nivået på maten. De kulinariske krumspringene er verdt en reise i seg selv.

Vi håper du har lyst og anledning til å bli med til Albania og Makedonia sammen med oss i Helgeland Sparebank!

Vår samarbeidspartner, Norsk Tur, har laget en nettside med presentasjon av turen. Der finner du program, priser og påmeldingsskjema. 

Les mer om turen og meld deg på her