Hopp til hovedinnhold

Nyhetsarkiv

Høsten er tradisjonelt en tid for endringer i egen tilværelse. Skal du flytte på hybel, flytte in...

Tid for en ny tilværelse?

Høsten er tradisjonelt en tid for endringer i egen tilværelse. Skal du flytte på hybel, flytte inn i din første leilighet eller fortsatt ha det som før? Uansett er dett greit å ta med seg noen gode råd. Her er våre beste forsikringsråd til deg.

Sommeren står for døren, og med det mange fine feriedager. Uansett om du skal feriere hjemme, i...

Gode råd for sommer og ferie

Sommeren står for døren, og med det mange fine feriedager. Uansett om du skal feriere hjemme, i Norge eller i utlandet er det viktig å være godt forberedt og ha sjekket en del praktiske ting. På den måten slipper du unødvendige negative hendelser, og du unngår å utsette deg selv for risiko. Vi har funnet fram noen gode reisetips som kan være nyttige å ha lest før reisen starter.

I løpet av de siste to årene har mer enn 2,4 millioner nordmenn blitt Vippsere, og i vinter ble...

Nå kan du få Vipps hos oss!

I løpet av de siste to årene har mer enn 2,4 millioner nordmenn blitt Vippsere, og i vinter ble Helgeland Sparebank og mer enn hundre andre norske banker med på Vipps-laget. I dag, 4. mai 2017, tas tjenesten ett steg videre, og alle disse bankene blir distributører av Vipps. Dermed kan du nå få Vipps hos oss.

Helgeland Sparebank og Duka inviterer til informasjonsmøter med fokus på hvordan du som velvoksen...

Informasjonsmøte - datakurs for seniorer

Helgeland Sparebank og Duka inviterer til informasjonsmøter med fokus på hvordan du som velvoksen kan få en enkel og sikker digital hverdag. Duka har spesialisert seg på å gjøre bruken av nettbrett, telefoner og datamaskiner så brukervennlig som mulig, uansett nivå.

I dag er det blitt kjent at over 100 banker går sammen og satser på Vipps som en felles mobil...

Helgeland Sparebank og 105 andre banker går sammen og satser på Vipps

I dag er det blitt kjent at over 100 banker går sammen og satser på Vipps som en felles mobil lommebok for hele det norske folk. Vipps, med sine 2,3 millioner brukere, har blitt veldig populær, og vi ønsker derfor å være med å samarbeide om å lage en komplett mobil lommebok for våre egne kunder.

Innskytervalget er i gang. Bruk stemmeretten din!

I dagene 9.- 26. februar kan du som innskyter i Helgeland Sparebank delta i valg av medlemmer til bankens forstanderskap. Samtidig kan du også delta i valg til generalforsamlingen i Sparebankstiftelsen Helgeland. Begge valgene foregår elektronisk via en link i denne artikkelen, og er åpent hele døgnet. For å kunne stemme må du ha BankID. Har du ikke BankID kan du avgi stemme i en av våre lokalbanker.

Valg til generalforsamlingen i Sparebankstiftelsen Helgeland

Innskytere i Helgeland Sparebank velger medlemmer og varamedlemmer til Generalforsamlingen i Sparebankstiftelsen Helgeland iht. stiftelsens vedtekter § 2-2. Valg skjer på valgdager og foregår elektronisk i dagene 9. - 26. februar 2017.

Våre kundeturer har alltid vært svært populære, og det er derfor med glede vi igjen kan invitere...

Bli med oss på kundetur til Andalucia

Våre kundeturer har alltid vært svært populære, og det er derfor med glede vi igjen kan invitere våre kunder over 55 med på tur. Denne gangen er det Andalucia - den sydligste delen av Spania - som skal nytes!

Innskytervalg til forstanderskapet i Helgeland Sparebank

Valg av innskytervalgte forstandere skjer på valgdag(er) og foregår elektronisk i dagene 9. - 26. februar 2017. Selve valget foregår via bankens hjemmeside på Internett. Innskytere som ikke har tilgang til Internett eller ikke har BankID kan avgi stemme i bankens lokaler i samme periode. Det skal velges 2 medlemmer for perioden 2017/2020, og 9 varamedlemmer; 4 for 2017 og 5 for perioden 2017/2018.

Har du betalinger, overføringer eller andre banktjenester som du ønsker å få utført før jul eller...

Betalingsfrister og åpningstider jul og nyttår 2016

Har du betalinger, overføringer eller andre banktjenester som du ønsker å få utført før jul eller nyttår? Da bør du lese denne oversikten over frister for registrering av betalinger i Nettbank, Telebank, Mobilbank og Nettbank Bedrift. Her finner du også informasjon om våre åpningstider i julen.