Hopp til hovedinnhold

Nyhetsarkiv

I høst flyttet Vipps hjemmefra. Siden den gang har de jobbet med å finne sin egen stil og nå skje...

Vipps, så var vi oransje

I høst flyttet Vipps hjemmefra. Siden den gang har de jobbet med å finne sin egen stil og nå skjer det. Den nye fargen blir oransje. Orange is the new green!

Fra 1. januar 2018 skifter årsavgiften for kjøretøy under 7 500 kg navn til Trafikkforsikringsavg...

Årsavgiften blir Trafikkforsikringsavgift

Fra 1. januar 2018 skifter årsavgiften for kjøretøy under 7 500 kg navn til Trafikkforsikringsavgift, og forsikringsselskapene skal kreve inn avgiften for Staten.

Vi har nå sendt ut et nytt nummer av vårt magasin, Horisont Helgeland. Denne utgaven er viet vår...

En ny utgave av Horisont Helgeland er klar

Vi har nå sendt ut et nytt nummer av vårt magasin, Horisont Helgeland. Denne utgaven er viet vår felles framtid, med fokus på globale behov og utfordringer.

Vi er allerede kommet til november, og høsten går etter hvert over til å bli vinter. På denne tid...

Gode råd for en tryggere førjulstid

Vi er allerede kommet til november, og høsten går etter hvert over til å bli vinter. På denne tiden av året bruker vi mye tid inne og hjemme. Kanskje er du i gang med å forberede adventstid og jul, og kanskje har du flere gjester enn ellers. Uansett er advent og tiden før jul en fin periode for de aller fleste med mye hygge og mange forventninger. Samtidig viser statistikken en klar økning i antall branner i førjulstiden.

Høsten er tradisjonelt en tid for endringer i egen tilværelse. Skal du flytte på hybel, flytte in...

Tid for en ny tilværelse?

Høsten er tradisjonelt en tid for endringer i egen tilværelse. Skal du flytte på hybel, flytte inn i din første leilighet eller fortsatt ha det som før? Uansett er dett greit å ta med seg noen gode råd. Her er våre beste forsikringsråd til deg.

Sommeren står for døren, og med det mange fine feriedager. Uansett om du skal feriere hjemme, i...

Gode råd for sommer og ferie

Sommeren står for døren, og med det mange fine feriedager. Uansett om du skal feriere hjemme, i Norge eller i utlandet er det viktig å være godt forberedt og ha sjekket en del praktiske ting. På den måten slipper du unødvendige negative hendelser, og du unngår å utsette deg selv for risiko. Vi har funnet fram noen gode reisetips som kan være nyttige å ha lest før reisen starter.

I løpet av de siste to årene har mer enn 2,4 millioner nordmenn blitt Vippsere, og i vinter ble...

Nå kan du få Vipps hos oss!

I løpet av de siste to årene har mer enn 2,4 millioner nordmenn blitt Vippsere, og i vinter ble Helgeland Sparebank og mer enn hundre andre norske banker med på Vipps-laget. I dag, 4. mai 2017, tas tjenesten ett steg videre, og alle disse bankene blir distributører av Vipps. Dermed kan du nå få Vipps hos oss.

Helgeland Sparebank og Duka inviterer til informasjonsmøter med fokus på hvordan du som velvoksen...

Informasjonsmøte - datakurs for seniorer

Helgeland Sparebank og Duka inviterer til informasjonsmøter med fokus på hvordan du som velvoksen kan få en enkel og sikker digital hverdag. Duka har spesialisert seg på å gjøre bruken av nettbrett, telefoner og datamaskiner så brukervennlig som mulig, uansett nivå.

I dag er det blitt kjent at over 100 banker går sammen og satser på Vipps som en felles mobil...

Helgeland Sparebank og 105 andre banker går sammen og satser på Vipps

I dag er det blitt kjent at over 100 banker går sammen og satser på Vipps som en felles mobil lommebok for hele det norske folk. Vipps, med sine 2,3 millioner brukere, har blitt veldig populær, og vi ønsker derfor å være med å samarbeide om å lage en komplett mobil lommebok for våre egne kunder.

Innskytervalget er i gang. Bruk stemmeretten din!

I dagene 9.- 26. februar kan du som innskyter i Helgeland Sparebank delta i valg av medlemmer til bankens forstanderskap. Samtidig kan du også delta i valg til generalforsamlingen i Sparebankstiftelsen Helgeland. Begge valgene foregår elektronisk via en link i denne artikkelen, og er åpent hele døgnet. For å kunne stemme må du ha BankID. Har du ikke BankID kan du avgi stemme i en av våre lokalbanker.