Hopp til hovedinnhold

Nyhetsarkiv

Helgeland Sparebank og Duka inviterer til informasjonsmøter med fokus på hvordan du som velvoksen...

Informasjonsmøte - datakurs for seniorer

Helgeland Sparebank og Duka inviterer til informasjonsmøter med fokus på hvordan du som velvoksen kan få en enkel og sikker digital hverdag. Duka har spesialisert seg på å gjøre bruken av nettbrett, telefoner og datamaskiner så brukervennlig som mulig, uansett nivå.

I dag er det blitt kjent at over 100 banker går sammen og satser på Vipps som en felles mobil...

Helgeland Sparebank og 105 andre banker går sammen og satser på Vipps

I dag er det blitt kjent at over 100 banker går sammen og satser på Vipps som en felles mobil lommebok for hele det norske folk. Vipps, med sine 2,3 millioner brukere, har blitt veldig populær, og vi ønsker derfor å være med å samarbeide om å lage en komplett mobil lommebok for våre egne kunder.

Innskytervalget er i gang. Bruk stemmeretten din!

I dagene 9.- 26. februar kan du som innskyter i Helgeland Sparebank delta i valg av medlemmer til bankens forstanderskap. Samtidig kan du også delta i valg til generalforsamlingen i Sparebankstiftelsen Helgeland. Begge valgene foregår elektronisk via en link i denne artikkelen, og er åpent hele døgnet. For å kunne stemme må du ha BankID. Har du ikke BankID kan du avgi stemme i en av våre lokalbanker.

Valg til generalforsamlingen i Sparebankstiftelsen Helgeland

Innskytere i Helgeland Sparebank velger medlemmer og varamedlemmer til Generalforsamlingen i Sparebankstiftelsen Helgeland iht. stiftelsens vedtekter § 2-2. Valg skjer på valgdager og foregår elektronisk i dagene 9. - 26. februar 2017.

Våre kundeturer har alltid vært svært populære, og det er derfor med glede vi igjen kan invitere...

Bli med oss på kundetur til Andalucia

Våre kundeturer har alltid vært svært populære, og det er derfor med glede vi igjen kan invitere våre kunder over 55 med på tur. Denne gangen er det Andalucia - den sydligste delen av Spania - som skal nytes!

Innskytervalg til forstanderskapet i Helgeland Sparebank

Valg av innskytervalgte forstandere skjer på valgdag(er) og foregår elektronisk i dagene 9. - 26. februar 2017. Selve valget foregår via bankens hjemmeside på Internett. Innskytere som ikke har tilgang til Internett eller ikke har BankID kan avgi stemme i bankens lokaler i samme periode. Det skal velges 2 medlemmer for perioden 2017/2020, og 9 varamedlemmer; 4 for 2017 og 5 for perioden 2017/2018.

Har du betalinger, overføringer eller andre banktjenester som du ønsker å få utført før jul eller...

Betalingsfrister og åpningstider jul og nyttår 2016

Har du betalinger, overføringer eller andre banktjenester som du ønsker å få utført før jul eller nyttår? Da bør du lese denne oversikten over frister for registrering av betalinger i Nettbank, Telebank, Mobilbank og Nettbank Bedrift. Her finner du også informasjon om våre åpningstider i julen.

Etter rentemøtet i mars i år hvor Norges Bank reduserte styringsrenten til 0,50% har styringsrent...

Renteendring

Etter rentemøtet i mars i år hvor Norges Bank reduserte styringsrenten til 0,50% har styringsrenten ligget på et stabilt nivå. Markedsrenta har likevel endret seg en del etter sommeren, og utviklingen i rentemarkedet den siste tiden medfører at vi nå finner det riktig å endre enkelte av våre innskudds- og utlånsrenter.

Vi er allerede kommet til november, og på denne tiden av året bruker vi mye tid inne. Du er kansk...

Advents- og førjulstid

Vi er allerede kommet til november, og på denne tiden av året bruker vi mye tid inne. Du er kanskje i gang med å forberede adventstid og jul, og har kanskje også flere gjester enn vanlig. Uansett er dette en tid med mye hygge og mange forventninger. Samtidig viser statistikken en klar økning i antall branner i førjulstiden.

Menneskene rundt deg vil nok svare at du er uvurderlig, og det har de rett i. Men selv om livet e...

Hva er livet ditt verdt?

Menneskene rundt deg vil nok svare at du er uvurderlig, og det har de rett i. Men selv om livet er det mest verdifulle vi har, så er det dessverre slik at noen går bort så alt for tidlig. Tilbake sitter våre kjære med sorg og usikkerhet. Når man mister en livsledsager mister man ofte også halve familiens inntekt. Utgiftene, derimot, reduseres marginalt.