Hopp til hovedinnhold

Nyhetsarkiv

Vi i lokalbanken på Helgeland ønsker at våre kunder skal ha flest mulig fordeler av å velge oss. ...

Kunderabatt på BråK-konsert

Vi i lokalbanken på Helgeland ønsker at våre kunder skal ha flest mulig fordeler av å velge oss. En av fordelene er å få rabatter på aktiviteter som skjer i regionen. Denne gangen kan du kjøpe billett til BråK-konserten med Ondt Blod + supp. JABBA den 5. mai i Teaterkafeen.

Innskytervalget er i gang. Bruk stemmeretten!

I dagene 2.- 18. februar kan du som innskyter i Helgeland Sparebank delta i valg av medlemmer til bankens forstanderskap. Samtidig kan du også delta i valg til generalforsamlingen i Sparebankstiftelsen Helgeland. Begge valgene foregår elektronisk via en link i denne artikkelen, og er åpent hele døgnet. For å kunne stemme må du ha BankID. Har du ikke BankID kan du avgi stemme i en av våre lokalbanker.

Vi har nå lansert en ny og forbedret mobilbank. Den har forbedret funksjonalitet, samt et...

Ny mobilbank

Vi har nå lansert en ny og forbedret mobilbank. Den har forbedret funksjonalitet, samt et gjenkjennende design for deg som vanligvis bruker nettbanken. Med mobilbanken kan du sjekke saldo, overføre penger og betale regninger uten tilgang til PC, så lenge du har mobil eller nettbrett. Både gamle og nye brukere av mobilbanken må laste ned ny mobilbank-app til Android og iPhone fra Google Play eller App Store.

Helgeland Sparebank er stolt av det lange og gode samarbeidet med Vinterlysfestivalen – en...

Kunderabatt på Vinterlysfestivalen

Helgeland Sparebank er stolt av det lange og gode samarbeidet med Vinterlysfestivalen – en spennende og variert teaterfestival med over 150 forestillinger for unge og gamle.

Innskytervalg til forstanderskapet i Helgeland Sparebank

Valg av innskytervalgte forstandere skjer på valgdager og foregår elektronisk i dagene 2. - 18. februar 2018. Selve valget foregår via bankens hjemmeside på Internett. Innskytere som ikke har tilgang til Internett eller ikke har BankID kan avgi stemme i bankens lokaler i samme periode. Det skal velges 2 medlemmer for perioden 2018/2021, og 6 varamedlemmer; 4 for perioden 2018/2019 og 2 for 2018.

Våre kundeturer har alltid vært svært populære, og det er derfor med glede vi igjen kan invitere...

Bli med oss på kundetur til Albania og Makedonia

Våre kundeturer har alltid vært svært populære, og det er derfor med glede vi igjen kan invitere våre kunder over 55 med på tur. Denne gangen er det Albania og Makedonia - Sør-Europas uoppdagede skattkammer - som skal utforskes.

Har du betalinger, overføringer eller andre banktjenester som du ønsker å få utført før jul eller...

Åpningstider og betalingsfrister jul og nyttår 2017

Har du betalinger, overføringer eller andre banktjenester som du ønsker å få utført før jul eller nyttår? Her får du en oversikt over frister for registrering av betalinger i Nettbank, Telebank, Mobilbank og Nettbank Bedrift, samt informasjon om våre åpningstider i julen.

I høst flyttet Vipps hjemmefra. Siden den gang har de jobbet med å finne sin egen stil og nå skje...

Vipps, så var vi oransje

I høst flyttet Vipps hjemmefra. Siden den gang har de jobbet med å finne sin egen stil og nå skjer det. Den nye fargen blir oransje. Orange is the new green!

Fra 1. januar 2018 skifter årsavgiften for kjøretøy under 7 500 kg navn til Trafikkforsikringsavg...

Årsavgiften blir Trafikkforsikringsavgift

Fra 1. januar 2018 skifter årsavgiften for kjøretøy under 7 500 kg navn til Trafikkforsikringsavgift, og forsikringsselskapene skal kreve inn avgiften for Staten.