Hopp til hovedinnhold

Nyhetsarkiv

Prisendringer fra 26. april 2019

Helgeland Sparebank endrer våre gebyrer i tråd med det konkurrentene har hatt i mange år allerede. Nå vil de som bruker tjenestene også betale for dem. Den største endringen for privatpersoner er at det ikke lenger er gratis å ta ut av minibank.

Kundevalget er i gang. Bruk stemmeretten!

7.- 24. februar kan du som er kunde i Helgeland Sparebank være med på å velge medlemmer og varamedlemmer til bankens forstanderskap. Forstanderskapet tilsvarer generalforsamlingen i et aksjeselskap. Samtidig kan du også være med på å velge medlemmer og varamedlemmer til generalforsamlingen i Sparebankstiftelsen Helgeland. Begge valgene foregår elektronisk via en link i denne artikkelen, og er åpent hele døgnet.

Kundevalg til forstanderskapet i Helgeland Sparebank

Forstanderskapet tilsvarer generalforsamlingen i et aksjeselskap, og bankens kunder kan hvert år velge medlemmer til forstanderskapet. Valget foregår elektronisk via bankens hjemmeside i dagene 7. - 24. februar 2019. Kunder som ikke har tilgang til Internett eller ikke har BankID, kan stemme i bankens lokaler i samme periode. Kundene skal i år velge 2 medlemmer for perioden 2019/2022, og 5 varamedlemmer for perioden 2019/2020.

Helgeland Sparebank er stolt av det lange og gode samarbeidet med Vinterlysfestivalen – en...

Kunderabatt på Vinterlysfestivalen 2019

Helgeland Sparebank er stolt av det lange og gode samarbeidet med Vinterlysfestivalen – en spennende og variert teaterfestival med en rekke forestillinger for både unge og gamle.

Våre kundeturer har alltid vært populære, og det er derfor med glede vi igjen kan invitere våre...

Bli med oss på elvecruise i Syd-Frankrike

Våre kundeturer har alltid vært populære, og det er derfor med glede vi igjen kan invitere våre kunder over 55 med på tur. Denne gangen inviterer vi til et fantastisk elvecruise på Rhône med det flotte skipet MS Rhone Princess.

Har du betalinger, overføringer eller andre banktjenester som du ønsker å få utført før jul eller...

Åpningstider og betalingsfrister jul og nyttår 2018

Har du betalinger, overføringer eller andre banktjenester som du ønsker å få utført før jul eller nyttår? Her får du en oversikt med frister for registrering av betalinger i Nettbank, Mobilbank, Telebank og Nettbank Bedrift, samt informasjon om våre åpningstider i julen.

Vi i lokalbanken på Helgeland ønsker at våre kunder skal ha flest mulig fordeler av å velge oss. ...

Kunderabatt på BråK-konsert

Vi i lokalbanken på Helgeland ønsker at våre kunder skal ha flest mulig fordeler av å velge oss. En av fordelene er å få rabatter på aktiviteter som skjer i regionen. Denne gangen kan du kjøpe billett til BråK-konserten med Ondt Blod + supp. JABBA den 5. mai i Teaterkafeen.

Innskytervalget er i gang. Bruk stemmeretten!

I dagene 2.- 18. februar kan du som innskyter i Helgeland Sparebank delta i valg av medlemmer til bankens forstanderskap. Samtidig kan du også delta i valg til generalforsamlingen i Sparebankstiftelsen Helgeland. Begge valgene foregår elektronisk via en link i denne artikkelen, og er åpent hele døgnet. For å kunne stemme må du ha BankID. Har du ikke BankID kan du avgi stemme i en av våre lokalbanker.

Vi har nå lansert en ny og forbedret mobilbank. Den har forbedret funksjonalitet, samt et...

Ny mobilbank

Vi har nå lansert en ny og forbedret mobilbank. Den har forbedret funksjonalitet, samt et gjenkjennende design for deg som vanligvis bruker nettbanken. Med mobilbanken kan du sjekke saldo, overføre penger og betale regninger uten tilgang til PC, så lenge du har mobil eller nettbrett. Både gamle og nye brukere av mobilbanken må laste ned ny mobilbank-app til Android og iPhone fra Google Play eller App Store.