Hopp til hovedinnhold

Kaskofritt billån

Lån inntil 100 % av kjøpesummen

Kun krav til ansvarsforsikring av bilen

  • Passer når du skal kjøpe en eldre og rimeligere bil
  • Lån fra 30 000 til 150 000 kroner
  • Inntil 7 års nedbetaling

Skal du kjøpe en billig bruktbil og ønsker rimeligere forsikring?

Dersom du skal kjøpe en eldre og rimeligere bruktbil for mellom 30.000 og 150.000 kroner, kan du redusere forsikringskostnaden ved å kun tegne ansvarsforsikring. Vi tilbyr kaskofritt billån via vårt deleide finansieringsselskap, Brage Finans.

Et kaskofritt billån har en høyere rente, men pris på forsikring og lånekostnader sammenlagt blir ofte rimeligere på lånebeløp under 150.000 kroner. Lånebeløpet må minimum være 30.000 kroner. 

Dersom du vurderer å ta opp et kaskofritt billån med kun ansvarsforsikring, er det viktig at du er klar over at forsikringen ikke vil dekke restgjelden på billånet hvis du skulle være så uheldig å måtte vrake bilen.  

Hva innebærer ansvarsforsikring? 

Ansvarsforsikring er lovpålagt og erstatter skader som bilen påfører personer og dyr, skader på andre kjøretøy, bygninger og gjenstander, og rettshjelp. Ansvarsforsikring er den rimeligste forsikringsdekningen man kan velge på egen bil, den dekker derfor ikke skader på egen bil der du er ansvarlig for skaden. 

Om du ønsker forsikringsdekning ut over ansvarsforsikring, kan du tegne delkaskoforsikring eller full kaskoforsikring, som også dekker veihjelp og forskjellige typer skader på egen bil. Ta gjerne kontakt med oss for veiledning om hvilken forsikringsdekning du bør velge. 

Se priser og vilkår på Brage.no

Beregn og søk kaskofritt billån

 

Her kan du søke kaskofritt billån!
Når du klikker på "Søk om lån" åpnes en side med et søknadsskjema til vår deleide finansieringsselskap, Brage Finans. Søknaden behandles ikke av Helgeland Sparebank, og du vil bli kontaktet av en rådgiver fra Brage Finans.