Hopp til hovedinnhold

Forbrukslån

Vi tilbyr forbrukslån hos Brage Finans

Når du har behov for penger i en kortere periode

  • Lån inntil 250 000 kroner
  • Ingen krav til sikkerhet
  • Beregn og søk lån i lånekalkulatoren
  • Rask og enkel signering med BankID
  • Full oversikt over lånet på Min side

Vi tilbyr forbrukslån gjennom vårt deleide finansieringsselskap, Brage Finans

Med et forbrukslån behøver du ikke å stille sikkerhet i eiendeler eller kjøretøy. Men ettersom det ikke er krav til sikkerhet er renten høyere sammenlignet med for eksempel billån eller boliglån.

Når passer det med et forbrukslån?

Forbrukslån er en god løsning når du har behov for penger i en kortere periode. Eksempelvis ved oppussing, reparasjoner på kjøretøy eller utskiftning av hvitevarer.

Forbrukslån kan også benyttes hvis du kjøper bil, båt eller mc av eldre årsmodeller, når de ikke kan finansieres med sikkerhet i gjenstanden.

Hvem passer forbrukslån for?

Et forbrukslån passer for deg som har god oversikt og kontroll på økonomien din. Det forutsettes at du har fast inntekt for å få forbrukslån hos Brage Finans.

Hva koster et forbrukslån?

Nominell rente er mellom 7,9% og 17,9%. Renten på forbrukslånet er individuell og blir satt ut fra kredittvurdering av søknaden.

Kreditt med pant i bolig

For deg med ryddig økonomi og mulighet for å stille god sikkerhet i egen bolig, kan Helgeland Fleksibel også være et alternativ. Ta kontakt med din lokale rådgiver for mer informasjon, eller bruk vårt kontaktskjema.

Her kan du søke forbrukslån!
Når du klikker på "Søk om lån" åpnes en side med et søknadsskjema til vårt deleide finansieringsselskap, Brage Finans. Søknaden behandles ikke av Helgeland Sparebank, og du vil bli kontaktet av en rådgiver fra Brage Finans.