Hopp til hovedinnhold

Mastercard Secure Code

Gjør netthandel med Helgeland Gull enda tryggere

For å gjøre betaling på Internett tryggere, benytter mange nettbutikker sikkerhetsløsningen Mastercard SecureCode. Dette innebærer at du, i tillegg til å oppgi kortnummer og utløpsdato, må identifisere deg med et passord når du betaler med ditt Helgeland Gull på Internett. For å kunne benytte løsningen må kortet ditt registreres for dette.

Hvordan registrerer du kortet for Mastercard SecureCode?
Registrering gjøres samtidig med at du handler på et nettsted som er merket med Mastercard SecureCode. 

Et engangspassord blir omgående sendt deg på SMS eller til e-post adressen som er lagret i EnterCards kundedatabase. Engangspassordet endrer du til et selvvalgt passord, som du kan bruke neste gang du skal betale med kortet på et nettsted som tilbyr Mastercard SecureCode. 

Har du ikke registrert ditt mobilnummer eller e-postadresse i kundedatabasen, kan du gjøre dette ved å ta kontakt med EnterCard på tlf. 73 89 77 56 (åpent kl. 08-18).

Hvordan fungerer løsningen?
Når du handler på et nettsted som tilbyr Mastercard SecureCode og har oppgitt kortnummer og utløpsdato, vil du i tillegg bli bedt om å oppgi passord. Dette tilfører et ekstra element som skal forhindre uautorisert bruk av kredittkortet ditt. Straks du har registrert kortet ditt, kan ingen benytte kortnummeret til å foreta handel på nettet uten å oppgi det personlige passordet. Tjenesten er gratis.

Du kan fortsatt betale med kortet ditt på samme måte som du har gjort tidligere på nettbutikker som ikke tilbyr Mastercard SecureCode.