Hopp til hovedinnhold

Hente PIN i nettbanken

"Hente PIN" er en tjeneste som gjør at du kan hente PIN-koden til Visakortet ditt i nettbanken. Du slipper å vente på å få koden tilsendt i posten, og samtidig reduseres også risikoen for tyveri og svindel som kan oppstå når både kort og kode sendes som brev. Koden oppbevares trygt og lett tilgjengelig i nettbanken, slik at om du skulle være uheldig og glemme koden, kan du hente den ut igjen på samme sted.

Hvordan henter du PIN-koden i nettbanken?

  • Det nye kortet mottar du på vanlig måte i posten.
  • På kortet finner du informasjonen du trenger for å hente ut PIN-koden.
  • Logg inn i nettbanken og klikk på "Alle tjenester". Under "Kort" klikker du på ”Hente Pinkode”. 
  • Velg riktig kort og tast inn CVV2 og utløpsdato. (CVV2 er de tre siste sifrene i tallet som står oppgitt i signaturfeltet på baksiden av kortet.)

Denne tjenesten er gebyrfri første gang du henter PIN-koden.

Dersom du har flere kort hos oss, får du samme kode på de andre kortene etter hvert som de fornyes. Dette fordi vi har innført tjenesten KundePIN på alle våre kort. 

Dersom du glemmer PIN-koden
Har du Visakort hos oss, men har glemt PIN-koden, kan du enkelt hente den ved å logge deg inn i nettbanken og gå frem på samme måte som forklart over. Pris på denne tjenesten finner du i prislista.

Dersom du har spørsmål i forbindelse med henting av PIN-kode kan du kontakte Kundeservice på telefon 75 11 90 00 eller bruke vårt e-postskjema.