Hopp til hovedinnhold

Helgeland Gull

Søknader om Helgeland Gull gjøres manuelt mens vår leverandør EnterCard oppgraderer sine systemer. I denne perioden vil det ta noen ekstra dager å få søknad behandlet.

SØK OM HELGELAND GULL

Inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse

  • Kredittkort med inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse
  • Ingen etableringsgebyr eller årsavgift
  • Samme PIN-kode som du har på Personkortet ditt
  • Cashback på netthandel i over 200 butikker
  • Reise- og avbestillingsforsikring når minst 50 % av reisens kostnader er betalt med kortet
  • Saldo og transaksjoner vises i Nettbank og Mobilbank
  • Månedlig faktura med oversikt over bruk, skyldig beløp, samt minimumsinnbetaling
  • Døgnåpen sperretjeneste med tilgang til nødkontanter og/eller nødbilletter

Større handlefrihet

Helgeland Gull er et praktisk supplement til ditt Visa Personkort. Du får tilgang til Mastercard sitt betalingsnettverk, og får inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. Helgeland Gull har ingen etableringsgebyr eller årsavgift.

To kort gir økt trygghet

Reiser du på ferie med ett Helgeland Gull Mastercard og ett Visa Personkort får du større trygghet og økt handlefrihet. Da har du tilgang til to av verdens mest utbredte betalingsnettverk, og kan være rimelig trygg på at ett av kortene vil fungere i det området som du ferierer.

Trygg handel på Internett

Bruker du Helgeland Gull når du handler på Internett har du også full kontroll. Du betaler fakturaen i ettertid, og dersom du ikke mottar varen eller på annen måte ikke får det du har kjøpt, slipper du å betale. For å gjøre bruken av Helgeland Gull på Internett enda tryggere, kan du benytte deg av Mastercard SecureCode eller BankID.

Cashback på netthandel

Med Helgeland Gull kan du få opptil 25 % cashback i over 200 nettbutikker. Les mer og se hvilke butikker som inngår på helgelandgullfordel.no

Sikker kortbruk 

Tar du enkle forholdsregler er det trygt å bruke kortet både her hjemme, på nettet og i utlandet. Følger du våre kortvettregler reduserer du risikoen for å bli svindlet. 

Priser og vilkår

EnterCards nettside for Helgeland Gull finner du priser og informasjon om tilleggstjenester, samt fullstendige avtalevilkår for Helgeland Gull.

Forsikringsvilkår og forsikringsbevis for reise- og avbestillingsforsikringen finner du på EnterCards nettside for Helgeland Gull

Nyttige linker:

Sperre kort

Skulle uhellet være ute og du mister eller blir frastjålet kortet ditt, må du snarest mulig sperre det for å unngå misbruk.

For sperring av alle typer bankkort: ring +47 21 49 99 66

For sperring av kredittkortet Helgeland Gull: +47 73 89 77 56, tastevalg 1

Du kan også gå inn i Nettbanken eller Mobilbanken for å sperre kortet.

Les mer om sperring av kort her

Spørsmål og svar om Helgeland Gull

Hvor finner jeg Helgeland Gull i nettbanken?

I nettbanken finner du Helgeland Gull ved å gå til menyvalget "Alle tjenester" og deretter klikke på "Oversikt kort". I Mobilbanken ligger Helgeland Gull bak kort-ikonet som du finner ved siden av kontoene dine.

Kan jeg overføre penger fra Helgeland Gull til bankkontoen min?

Ja, du kan overføre penger fra ditt Helgeland Gull-kort til din bankkonto. Dette gjør du raskt og enkelt i nettbanken eller Mobilbanken. Vi gjør oppmerksom på at det påløper en avgift for denne tjenesten, se EnterCards priser og vilkår.

Hvordan betaler jeg en regning med Helgeland Gull?

Dersom du har en regning som du vil betale med penger fra kredittkortet ditt, må du gå inn i Nettbanken og overføre pengene fra kortet til din vanlige bankkonto, og så betale regningen derfra. Vi gjør oppmerksom på at det påløper en avgift for overføring fra Helgeland Gull, se EnterCards priser og vilkår.