Hopp til hovedinnhold

Helgeland Gull Studentkort

Søknader om Helgeland Gull gjøres manuelt mens vår leverandør EnterCard oppgraderer sine systemer. I denne perioden vil det ta noen ekstra dager å få søknad behandlet.

SØK OM HELGELAND GULL STUDENTKORT

Ekstra trygghet i studenttilværelsen

  • Inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse
  • Ingen etableringsgebyr eller årsavgift
  • Cashback på netthandel i over 200 butikker
  • Reise- og avbestillingsforsikring når minst 50 % av reisens kostnader er betalt med kortet
  • Saldo og transaksjoner vises i Nettbank og Mobilbank
  • Du får samme PIN-kode som du har på Personkortet ditt
  • Månedlig faktura med oversikt over bruk, skyldig beløp, samt minimumsinnbetaling
  • Døgnåpen sperretjeneste med tilgang til nødkontanter og/eller nødbilletter

Trygg studenttilværelse

Med Helgeland Gull Studentkort får du økt sikkerhet om uforutsette hendelser skulle skje. Med inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse kan du ta regningen når det passer studentbudsjettet. 

Ingen etableringsgebyr

Helgeland Gull Studentkort er et kredittkort for studenter. Kortet har en lavere beløpsgrense enn et vanlig MasterCard (inntil kr 5000,-), og ingen etableringsgebyr eller årsavgift.

Økt handlefrihet med to kort

Reiser du på ferie med ett Helgeland Gull Studentkort og ett Visa Personkort får du større trygghet og økt handlefrihet. Da har du tilgang til to av verdens mest utbredte betalingsnettverk, og kan være rimelig trygg på at ett av kortene vil fungere i det området som du ferierer.

Forsikringsvilkår og forsikringsbevis for reise- og avbestillingsforsikringen finner du på EnterCards nettside for Helgeland Gull.

Trygg netthandel

Bruker du Studentkortet når du handler på nett har du full kontroll. Du betaler fakturaen i ettertid, og dersom du ikke mottar varen eller på annen måte ikke får det du har kjøpt, slipper du å betale. For å gjøre netthandelen enda tryggere, kan du benytte deg av Mastercard SecureCode eller BankID.

Cashback på netthandel

Med Helgeland Gull Studentkort kan du få opptil 25 % cashback i over 200 nettbutikker. Les mer og se hvilke butikker som inngår på helgelandgullfordel.no

Sikker kortbruk

Kortet er et praktisk supplement til ditt Visa Personkort. Tar du enkle forholdsregler er det trygt å bruke Helgeland Gull Studentkort både her hjemme, på nettet og i utlandet. Følger du våre kortvettregler reduserer du risikoen for å bli svindlet.

Priser og vilkår

På EnterCards nettside for Helgeland Gull finner du priser og informasjon om tilleggstjenester, samt fullstendige avtalevilkår for Helgeland Gull og studentkortet. Husk å krysse av for at du er student i søknadsskjema. 

OBS: For å få studentkortet må du krysse av for at du er student under "arbeidsforhold" i søknadsskjema. Deretter vil du motta en SMS med link for å laste opp studentbeviset ditt. 

Sperre kort

Skulle uhellet være ute og du mister eller blir frastjålet kortet ditt, må du snarest mulig sperre det for å unngå misbruk.

For sperring av alle typer bankkort: ring +47 21 49 99 66

For sperring av kredittkortet Helgeland Gull: +47 73 89 77 56, tastevalg 1

Du kan også gå inn i Nettbanken eller Mobilbanken for å sperre kortet.

Les mer om sperring av kort her

Spørsmål og svar om Helgeland Gull

Hvor finner jeg Helgeland Gull i nettbanken?

I nettbanken finner du Helgeland Gull ved å gå til menyvalget "Alle tjenester" og deretter klikke på "Oversikt kort". I Mobilbanken ligger Helgeland Gull bak kort-ikonet som du finner ved siden av kontoene dine.

Kan jeg overføre penger fra Helgeland Gull til bankkontoen min?

Ja, du kan overføre penger fra ditt Helgeland Gull-kort til din bankkonto. Dette gjør du raskt og enkelt i nettbanken eller Mobilbanken. Vi gjør oppmerksom på at det påløper en avgift for denne tjenesten, se EnterCards priser og vilkår.

Hvordan betaler jeg en regning med Helgeland Gull?

Dersom du har en regning som du vil betale med penger fra kredittkortet ditt, må du gå inn i Nettbanken og overføre pengene fra kortet til din vanlige bankkonto, og så betale regningen derfra. Vi gjør oppmerksom på at det påløper en avgift for overføring fra Helgeland Gull, se EnterCards priser og vilkår.