Hopp til hovedinnhold

Kort

Hos oss får du kort som dekker de fleste behov

Bankkort

- tilgang til pengene dine døgnet rundt

Visa Personkort

Det mest brukte kortet

Et anvendelig betalingskort for folk flest

Å betale med kort er enkelt og sikkert. Det gjelder både når du handler i vanlig butikk, på nettet, i utlandet og hjemme i Norge. Med vårt Visa Personkort har du tilgang til din konto døgnet rundt. Trygt og enkelt.

Visa Online

Et online-kort fra Lokalbanken

Sikker bruk og full kontroll - hele tiden

Visa Online er kortet for deg over 18 år som ønsker oversiktlig og trygg kortbruk både i Norge og i utlandet. Dette er et online-kort, og krever at terminalen har kontakt med datasentralen for å kunne brukes.

Visa Ung

Kortet for deg mellom 13 og 18 år

Kortet for deg mellom 13 og 18 år

Med Visa Ung kan du betale og ta ut kontanter i Norge og i utlandet. 

Superkortet

Trygg kortbruk for barn

Kan bare brukes så lenge det er penger på kontoen

Superkortet er et bankkort tilpasset barn under 13 år, med flere sikkerhetselementer og lavere beløpsgrense enn et vanlig bankkort. Kortet kan brukes både i butikker og minibanker.

Visa Gold

Kortet for deg som reiser mye

Et internasjonalt betalingskort tilknyttet Visa

Visa Gold er et betalingskort med kreditt. Kortet er utviklet for deg som reiser mye, eller som har utlegg i forbindelse med representasjon av bedriften du jobber i. Du mottar oversiktlig faktura en gang i måneden.

Helgeland Kvikk

Kontaktløs betaling med mikrokort

En ny betalingshverdag med kontaktløs betaling

Helgeland Kvikk er et lite mikrokort som du har for hånden - eller på hånden til enhver tid.

Kredittkort

- penger i reserve når du trenger det

Helgeland Gull

Søknader om Helgeland Gull gjøres manuelt mens vår leverandør EnterCard oppgraderer sine systemer. I denne perioden vil det ta noen ekstra dager å få søknad behandlet.

Skaff deg større handlefrihet med vårt kredittkort!

Her kan du søke om Helgeland Gull, et kredittkort uten årsavgift, inkludert reise- og avbestillingsforsikring, og gebyrfrie varekjøp i inn- og utland. Vi gjør oppmerksom på at vår leverandør EnterCard oppgraderer sine systemer for tiden, og at det derfor vil ta noen ekstra dager før søknaden er behandlet.

Helgeland Gull Studentkort

Søknader om Helgeland Gull gjøres manuelt mens vår leverandør EnterCard oppgraderer sine systemer. I denne perioden vil det ta noen ekstra dager å få søknad behandlet.

Ekstra trygghet i studenttilværelsen

Her kan du søke om Helgeland Gull Studentkort, et kredittkort uten årsavgift, inkludert reise- og avbestillingsforsikring, og gebyrfrie varekjøp i inn- og utland. Vi gjør oppmerksom på at vår leverandør EnterCard oppgraderer sine systemer for tiden, og at det derfor vil ta noen ekstra dager før søknaden er behandlet.

Sperre kort

Skulle uhellet være ute og du mister eller blir frastjålet kortet ditt, må du snarest mulig sperre det for å unngå misbruk. Dette kan du gjøre direkte i mobilbanken eller i nettbanken, eller du kan ringe Sperretjenesten - se telefonnr. nedenfor.

Har du oppdaget ukjente korttransaksjoner på kontoen? Da bør du sjekke denne informasjonssiden før du kontakter oss.

For sperring av alle typer bankkort: ring +47 21 49 99 66
For sperring av kredittkortet Helgeland Gull: +47 73 89 77 56, tastevalg 1

Sikrere kortbruk

Gode råd om bruk av kort

Disse rådene gjelder enten du er i utlandet eller i Norge, ved handel i butikker og på nettet, og ved uttak i minibank. Følger du våre anbefalinger er risikoen for at du skal få problemer eller bli svindlet mye mindre.

Verified by Visa

Med Verified by Visa bruker du samme sikkerhetsløsning som i nettbanken når du betaler med Visa-kortet ditt på Internett. Verified by Visa gjør på denne måten varekjøp på Internett enda sikrere.

Mastercard SecureCode

For å gjøre betaling på Internett tryggere, benytter mange nettbutikker sikkerhetsløsningen Mastercard SecureCode. For å kunne benytte løsningen må kortet ditt registreres for dette.