Hopp til hovedinnhold

Til våre brukere av gratis Norman Security Suite

Vi har i mange år tilbudt antivirusprogrammet Norman Security Suite gratis til våre nettbankkunder. Selskapet Norman ble oppkjøpt av AVG for en tid tilbake, og produktet er nå nedlagt og ikke lenger mulig å laste ned.

Vi har sett at interessen for gratis antivirusprogram har avtatt de siste årene, og kostnadene per bruker for å opprettholde dette tilbudet ble etter hvert ganske høy. Vi har derfor valgt å ikke videreføre tilbudet med en annen leverandør etter at avtalen om Norman Security Suite har utløpt.

Etter 1. mai 2017 vil brukere av Norman Security Suite derfor få et varsel på skjermen om at avtalen er utløpt, med mulighet til å kjøpe et tilsvarende produkt fra AVG til en fordelaktig pris. Installasjon av dette produktet vil samtidig avinstallere Norman Security Suite.

Norman Security Suite vil fortsette å fungere frem til årsskiftet, men det vil ikke komme nye oppdateringer av programmet etter 1. mai. 

Dersom du ikke ønsker å inngå ny avtale med AVG, anbefaler vi at du kjøper et antivirusprogram fra en annen leverandør, eller eventuelt tar i bruk sikkerhetsprogrammet Microsoft Defender, som er gratis og følger med Windows 10. Har du en PC som kjører en eldre versjon av Windows 7, kan du laste ned Microsoft Security Essentials, som også er gratis. Les mer og last ned her

Har du spørsmål kan du kontakte Kundeservice på telefon 75 11 90 00 eller e-post: kundeservice@hsb.no (man-fre 08:00-20:00)