Hopp til hovedinnhold

Betaling

Vi gjør det enkelt for deg

Nettbank

Alt på ett sted

Full oversikt over din egen økonomi

I Nettbanken har du oversikt over hele din økonomi, og du kan betale regninger når det passer deg. Betaling skjer den dagen du ønsker, og vil du gjøre det enkelt kan du inngå avtale om eFaktura eller AvtaleGiro.

Mobilbank

Ta banken med deg overalt

Banktjenester når du trenger det

I Mobilbanken kan du sjekke saldo, overføre penger og betale regninger akkurat når det passer deg. Nå i ny versjon med de fleste nettbankfunksjonene tilgjengelig.

Vipps

Superenkel betaling i lomma

Alt du trenger er et mobilnummer

Med Vipps kan du sende penger, be om penger, gjøre opp og dele regninger, betale fakturaer og betale i apper og nettbutikker.

BankID

Din elektroniske legitimasjon

Din egen personlige elektroniske signatur

BankID er en elektronisk legitimasjon som du kan bruke til å identifisere deg med på nettsider, og til å sette din personlige, elektroniske signatur på dokumenter og avtaler med.

SMS-Bank

Send en SMS til 26100

Hold deg oppdatert med SMS

Gir tilgang til banktjenester ved å sende en SMS fra mobilen. Du trenger ikke kodebrikken til Nettbanken, det er nok at du oppgir kontonummeret og din personlige Telebank-kode.

TeleBank

Du, banken og en telefon

Det er mye du kan gjøre bare med en telefon

Med Telebanken har du tilgang til banken med bare et enkelt tastetrykk. Du kan sjekke hva du har på kontoen din, overføre penger eller betale en regning. Enkelt og greit.

eFaktura

Enklere og raskere

Få regningene tilsendt elektronisk

Med eFaktura mottar du regningene direkte i Nettbanken eller Mobilbanken, ferdig utfylt. Det eneste du trenger er å bekrefte betalingen.

Avtalegiro

Unngå å tenke på forfallsdatoer

Automatisk regningsbetaling

Med AvtaleGiro lar du banken passe på at faste utgifter som strøm, telefon, barnehage og kommunale avgifter blir betalt til rett tid. 

Betaling til utlandet

Sikkert og effektivt

Har du behov for å overføre penger til utlandet?

Gjennom vårt nettverk tilbyr vi en sikker og effektiv betalingstjeneste. I utlandet er vår samarbeidspartner DNB Bank ASA, som har etablert kontakt med over 3000 banker rundt om i verden.

Brevgiro

Send giroene i posten 

Enkel og sikker betaling av regninger

Med Brevgiro signerer du giroene og en følgeseddel og putter dem i en ferdig adressert konvolutt som sendes til betaling per post.