Hopp til hovedinnhold

Jobb og karriere

Helgeland Sparebank er en kompetansebedrift med varierte og spennende arbeidsoppgaver for omlag 150 ansatte i de fire byene Brønnøysund, Sandnessjøen, Mosjøen og Mo i Rana.

Vi har ingen ledige stillinger for øyeblikket. Kom tilbake senere.


Helgeland Sparebank «eies» av den jevne helgelending
,
og med visjonen om å være en drivkraft for vekst på Helgeland, er engasjement og ektefølt interesse for lokalsamfunnet og våre kunder noe som er forankret i oss alle.

Helgeland Sparebank er stor nok til å kunne tilby sine ansatte gode utviklingsmuligheter, men er samtidig liten nok til at den enkelte er synlig og kan påvirke.

De to største kontorene våre ligger i Mo i Rana og Mosjøen. Begge har arbeidsplasser innenfor kunderelaterte og utadrettede oppgaver, som rådgivere i person- og bedriftsmarked, investering og forsikring. I Mosjøen har banken også sitt Kundeservice-senter. I tillegg har disse kontorene interne jobber innenfor depot/etterbehandling, økonomi, regnskap, administrasjon, IT og personal. Ved de øvrige kontorene har de ansatte kun kunderettede oppgaver.

Helgeland Sparebank er en inkluderende arbeidslivsbedrift, med stor trivsel blant sine ansatte. Vi har liten turnover, men ønsker likevel å rekruttere dyktige medarbeidere som kan tilføre oss noe nytt. Kompetanse er en sentral innsatsfaktor for banken , noe som gjør at vi fortløpende fyller på med opplæring og kurs for våre ansatte. Entusiastiske medarbeidere med et godt blikk for kundene på Helgeland er vårt fortrinn. "Ekte, engasjert - helt enkelt" beskriver vår identitet, internt som eksternt.

Nyansatte i Helgeland Sparebank gjennomgår en skreddersydd og målrettet opplæring. Du får bli kjent med banken som organisasjon, får «smake på» kulturen og tar fatt på dine nye oppgaver med en personlig hjelper i bakhånd.

Som fast ansatt i Helgeland Sparebank vil du nyte godt av flere goder, bl.a. 

  • Gunstige betingelser på lån og skadeforsikring
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Delvis dekning av organisert trening
  • Dekning av etterutdanning (mot bindingstid) 
  • Ansattehytte i Hemavan
  • Avtaler med lokale bedriftshelsetjenester

Dette er bare litt av det Helgeland Sparebank har å tilby sine ansatte, og som vi som jobber her i dag trives med og setter pris på. Kanskje blir du en av våre nye medarbeidere?

Ønsker du å bli informert om nye stillinger hos oss? Registrer deg her