Hopp til hovedinnhold

Gårdbrukerens private forsikringer

Alle våre privatforsikringsprodukter er tilgjengelig

Kjøp forsikring her

Det er trygt å kjøpe forsikring hos din lokale kontaktperson

  • Velg mellom standard eller utvidet dekning
  • Fullverdigaranti for bolig og hytte
  • Markedets raskeste opptjening av bonus
  • Markedets beste reiseforsikring
  • Vi forsikrer alle typer privatbiler
  • Gode løsninger for båt
  • Personforsikringer for voksne og barn

Hus, hytte og innbo

Vi forsikrer alle typer private hus og hytter. Våre kunder kan velge mellom standard forsikring og utvidet forsikring. Utvidet forsikring dekker bl.a følgeskader av utett tak eller yttervegg og følgeskade på andre rom forårsaket av utett bad eller dusjrom. Vår innboforsikring er kåret til Best i test i 2015.

Kjøretøy

Vi har markedets raskeste opptjening av bonus på privatbiler. Vår bilforsikring er kåret til Best i test i 2015. Vi belønner skadefri kjøring med markedets raskeste opptjening av bonus. Vår kompetanse hjelper med å velge riktig forsikring for ditt kjøretøy.

Båt og fritid

Vi tilbyr forsikring for de fleste typer av fritidsbåter. For båt kan vi tilby en rekke dekninger som kasko, maskinskade og utvidet båtforsikring. Vår reiseforsikring er Norges beste, og det har den vært i flere år. Den er like god eller bedre enn samtlige konkurrenter - og vi er også billigst blant de beste.

Liv og helse

Vi tilbyr personforsikringer som kommer til utbetaling ved uførhet, død eller kritisk sykdom. Vi har en av markedets beste forsikringer for barn og unge. Barne- og ungdomsforsikring kan videreføres også etter at barnet er blitt voksen, faktisk helt til 26 år. 

 

Les mer om våre forsikringer for privatpersoner eller kjøp din forsikring i Frendes nettbutikk.

 

Frende Forsikring logo

Helgeland Sparebank distribuerer forsikringsprodukter fra Frende Forsikring