Hopp til hovedinnhold

Visa Gold avvikles

I forbindelse med at Lokalbanken blir SpareBank 1 Helgeland, får du som kunde tilgang til flere nye tjenester og produkter. Visa Gold slutter å virke 20. februar. Basert på om du har PERSONANSVAR eller FIRMAANSVAR, har vi to gode løsninger:

For kunder med Visa Gold med personansvar betyr det

Du vil få ditt nye nye SpareBank 1 Mastercard i midten av februar. Ditt eksisterende Visa Gold kort vil deretter slutte å virke 20. februar. Faktura sendes ut 14 dager før forfall.

Dette må du gjøre når du får kortet

Ta i bruk ditt nye Mastercard når du mottar kortet, og samtidig makulere ditt gamle Visa Gold.

Opprett eFaktura, da slipper du fakturagebyr. eFakturareferanse finner du i brevet som følger med kortet. Det er også mulig å opprette AvtaleGiro. 

Saldo på ditt Visa Gold blir automatisk overført til ditt nye Mastercard, og vil vises i den nye SpareBank 1 Helgeland-nettbanken som lanseres 15. mars.

Utover det trenger de som har personansvar på sitt Visa Gold ikke gjøre noe i forbindelse med overgangen. Vi håper du blir fornøyd med ditt nye kort.

Vilkår for kortet her

For kunder med Visa Gold med firmaansvar betyr det

I overgangen til nye produkter og tjenester, vil ditt Visa Gold slutte å virke 20. februar 2020.

Visa Gold har tidligere vært Lokalbankens tilbud for bedrifter som ønsker kort med firmaansvar. Om du fortsatt ønsker kort med firmaansvar, kan du søke om det hos Eurocard, som vi har et samarbeid med.

Søk om kort med firmaansvar

Vi kontakter deg

Vi kontakter kunder med Visa Gold med bedriftsansvar innen kort tid for å svare på ev. spørsmål eller se på andre løsninger.

Om du har spørsmål før det, kan du kontakte bedriftssenteret vårt: 
Tlf.: 75 11 90 00 tastevalg 2
E-post: bedriftssenteret@hsb.no