Hopp til hovedinnhold

Nå kan du få Vipps hos oss!

I løpet av de siste to årene har mer enn 2,4 millioner nordmenn blitt Vippsere, og i vinter ble Helgeland Sparebank og mer enn hundre andre norske banker med på Vipps-laget. I dag, 4. mai 2017, tas tjenesten ett steg videre, og alle disse bankene blir distributører av Vipps. Dermed kan du nå få Vipps hos oss.

VippsGO – en helt ny tjeneste

I forbindelse med denne milepælen i Vipps sin historie lanseres også en nyhet – VippsGO.

Med VippsGO kan lag og foreninger, butikker og bedrifter få muligheten til å selge sine varer og tjenester gjennom mobiltelefonen. Helgeland Sparebank sin handels- og tjenestenæring blir med det invitert inn i en ny digital tidsalder. Det er ikke snakk om å gjøre de fysiske butikkene om til nettbutikker, men du får tilgang til produktkatalogene og kundene kan betale via mobiltelefonen. Det gjør handelen mer effektiv både for bedriften og kundene.

Når en butikk, frisørsalong eller restaurant oppretter mobilbutikk i VippsGO, kan kundene velge produkter og betale direkte via mobiltelefonen. I VippsGO-applikasjonen får forbrukerne se bilder og informasjon om produktene, før de sender en betalingsforespørsel til butikken. Så snart butikken registrerer forespørselen, er handelen gjennomført.

Med VippsGO tar vi den norske handels- og tjenestenæringen inn i en digital fremtid. Det er lett for alle å bli med, og applikasjonen gjør det lettere og raskere for kunden å betale for tjenestene eller varene de måtte ønske. I praksis betyr det at mobilen blir det nye kasseapparatet, der hverken kort eller kontanter er nødvendig.

Vipps-laget endrer betalingsmarkedet

Det var en revolusjon da internett ble allemannseie og alle plutselig kunne lage sine egne nettsider. Nå digitaliserer VippsGO handels- og tjenestenæringen ved å la butikker og restauranter åpne sin egen mobilbutikk.

Gjennom Bankenes Betalingssentral (BBS) innførte DNB, Sparebank1 og flere norske banker betalingskort i Norge årevis før andre vestlige land. 26 år senere kommer det neste store skrittet når mobilen for alvor blir den nye lommeboken.

I dag går folk rundt med bankkortet i en lomme festet til mobiltelefonen. Om få år kommer vi til å le av hvor meningsløst det var. Det er nesten som å ha en kuleramme festet til PC-en.

Les mer om Vipps for personkunder

Les mer om Vipps for lag, foreninger og bedrifter

 

Vipps logo

Helgeland Sparebank markedsfører Vipps i samarbeid med DNB og en rekke andre banker. Helgeland Sparebank opptrer som agent for DNB inntil Vipps er opprettet som eget selskap. Les mer på www.vipps.no