Hopp til hovedinnhold

Nyheter bedriftsmarked

Innskytervalget er i gang. Bruk stemmeretten din!

I dagene 9.- 26. februar kan du som innskyter i Helgeland Sparebank delta i valg av medlemmer til bankens forstanderskap. Samtidig kan du også delta i valg til generalforsamlingen i Sparebankstiftelsen Helgeland. Begge valgene foregår elektronisk via en link i denne artikkelen, og er åpent hele døgnet. For å kunne stemme må du ha BankID. Har du ikke BankID kan du avgi stemme i en av våre lokalbanker.

Valg til generalforsamlingen i Sparebankstiftelsen Helgeland

Innskytere i Helgeland Sparebank velger medlemmer og varamedlemmer til Generalforsamlingen i Sparebankstiftelsen Helgeland iht. stiftelsens vedtekter § 2-2. Valg skjer på valgdager og foregår elektronisk i dagene 9. - 26. februar 2017.

Innskytervalg til forstanderskapet i Helgeland Sparebank

Valg av innskytervalgte forstandere skjer på valgdag(er) og foregår elektronisk i dagene 9. - 26. februar 2017. Selve valget foregår via bankens hjemmeside på Internett. Innskytere som ikke har tilgang til Internett eller ikke har BankID kan avgi stemme i bankens lokaler i samme periode. Det skal velges 2 medlemmer for perioden 2017/2020, og 9 varamedlemmer; 4 for 2017 og 5 for perioden 2017/2018.

Har du betalinger, overføringer eller andre banktjenester som du ønsker å få utført før jul eller...

Betalingsfrister og åpningstider jul og nyttår 2016

Har du betalinger, overføringer eller andre banktjenester som du ønsker å få utført før jul eller nyttår? Da bør du lese denne oversikten over frister for registrering av betalinger i Nettbank, Telebank, Mobilbank og Nettbank Bedrift. Her finner du også informasjon om våre åpningstider i julen.

Vår leasingpartner, Brage Finans, lanserer i år sin egen julekalender. De trekker 3 heldige vinne...

Julekalender hos Brage Finans

Vår leasingpartner, Brage Finans, lanserer i år sin egen julekalender. De trekker 3 heldige vinnere hver arbeidsdag til og med 23. desember, og hver vinner får 4 Flax-lodd tilsendt i posten. Alle som deltar er med i trekningen av et Supergavekort på kr. 1000,-. Bli kjent med Brage Finans og deres produkter!

Det er viktig at opplysningene om medlemmene i bedriftens pensjon- og forsikringsavtale til en hv...

Oppdatering av medlemsopplysninger

Det er viktig at opplysningene om medlemmene i bedriftens pensjon- og forsikringsavtale til en hver tid er oppdatert. Opplysningene påvirker prisen på forsikringen, og en konsekvens av manglende ajourhold kan medføre at bedriften betaler feil pris.

Innskytervalget er i gang. Bruk stemmeretten!

I dagene 11.- 24. februar kan du som innskyter i Helgeland Sparebank delta i valg av medlemmer til bankens forstanderskap. Samtidig kan du også delta i valg til generalforsamlingen i Sparebankstiftelsen Helgeland. Begge valgene foregår elektronisk via en link i denne artikkelen, og er åpent hele døgnet. For å kunne stemme må du ha BankID. Har du ikke BankID kan du avgi stemme i en av våre lokalbanker.

Valg til generalforsamlingen i Sparebankstiftelsen Helgeland

Innskytere i Helgeland Sparebank velger medlemmer og varamedlemmer til generalforsamlingen i Sparebankstiftelsen Helgeland iht. stiftelsens vedtekter § 2-2. Valg skjer på valgdager og foregår elektronisk i dagene 11. - 24. februar 2016.

Ny uførepensjon i private tjenestepensjonsordninger

Lov om ny uførepensjon for privat sektor trådte i kraft 1. januar 2016. De nye reglene gjør at uførepensjon i tjenestepensjonsavtalene vil harmonere med de nye bestemmelsene for uføretrygd i folketrygden, som trådte i kraft 1. januar 2015.

Innskytervalg til forstanderskapet i Helgeland Sparebank

Valg av innskytervalgte forstandere skjer på valgdag(er) og foregår elektronisk i dagene 11. - 24. februar 2016. Selve valget foregår via bankens hjemmeside. Innskytere som ikke har tilgang til Internett eller ikke har BankID, kan avgi stemme i bankens lokaler samme periode. Det skal velges 2 medlemmer for perioden 2016/2019 og 7 varamedlemmer for 2016.