Hopp til hovedinnhold

Nyheter bedriftsmarked

Kundevalget er i gang. Bruk stemmeretten!

7.- 24. februar kan du som er kunde i Helgeland Sparebank være med på å velge medlemmer og varamedlemmer til bankens forstanderskap. Forstanderskapet tilsvarer generalforsamlingen i et aksjeselskap. Samtidig kan du også være med på å velge medlemmer og varamedlemmer til generalforsamlingen i Sparebankstiftelsen Helgeland. Begge valgene foregår elektronisk via en link i denne artikkelen, og er åpent hele døgnet.

Kundevalg til forstanderskapet i Helgeland Sparebank

Forstanderskapet tilsvarer generalforsamlingen i et aksjeselskap, og bankens kunder kan hvert år velge medlemmer til forstanderskapet. Valget foregår elektronisk via bankens hjemmeside i dagene 7. - 24. februar 2019. Kunder som ikke har tilgang til Internett eller ikke har BankID, kan stemme i bankens lokaler i samme periode. Kundene skal i år velge 2 medlemmer for perioden 2019/2022, og 5 varamedlemmer for perioden 2019/2020.

Har du betalinger, overføringer eller andre banktjenester som du ønsker å få utført før jul eller...

Åpningstider og betalingsfrister jul og nyttår 2018

Har du betalinger, overføringer eller andre banktjenester som du ønsker å få utført før jul eller nyttår? Her får du en oversikt med frister for registrering av betalinger i Nettbank, Mobilbank, Telebank og Nettbank Bedrift, samt informasjon om våre åpningstider i julen.

Innskytervalg til forstanderskapet i Helgeland Sparebank

Valg av innskytervalgte forstandere skjer på valgdager og foregår elektronisk i dagene 2. - 18. februar 2018. Selve valget foregår via bankens hjemmeside på Internett. Innskytere som ikke har tilgang til Internett eller ikke har BankID kan avgi stemme i bankens lokaler i samme periode. Det skal velges 2 medlemmer for perioden 2018/2021, og 6 varamedlemmer; 4 for perioden 2018/2019 og 2 for 2018.

Har du betalinger, overføringer eller andre banktjenester som du ønsker å få utført før jul eller...

Åpningstider og betalingsfrister jul og nyttår 2017

Har du betalinger, overføringer eller andre banktjenester som du ønsker å få utført før jul eller nyttår? Her får du en oversikt over frister for registrering av betalinger i Nettbank, Telebank, Mobilbank og Nettbank Bedrift, samt informasjon om våre åpningstider i julen.

Vi har nylig sendt ut et nytt nummer av vårt magasin, Horisont Helgeland. Denne utgaven er viet v...

Ny utgave av Horisont Helgeland

Vi har nylig sendt ut et nytt nummer av vårt magasin, Horisont Helgeland. Denne utgaven er viet vår felles framtid, med fokus på globale behov og utfordringer.

I løpet av de siste to årene har mer enn 2,4 millioner nordmenn blitt Vippsere, og i vinter ble...

Nå kan du få Vipps hos oss!

I løpet av de siste to årene har mer enn 2,4 millioner nordmenn blitt Vippsere, og i vinter ble Helgeland Sparebank og mer enn hundre andre norske banker med på Vipps-laget. I dag, 4. mai 2017, tas tjenesten ett steg videre, og alle disse bankene blir distributører av Vipps. Dermed kan du nå få Vipps hos oss.

Innskytervalget er i gang. Bruk stemmeretten din!

I dagene 9.- 26. februar kan du som innskyter i Helgeland Sparebank delta i valg av medlemmer til bankens forstanderskap. Samtidig kan du også delta i valg til generalforsamlingen i Sparebankstiftelsen Helgeland. Begge valgene foregår elektronisk via en link i denne artikkelen, og er åpent hele døgnet. For å kunne stemme må du ha BankID. Har du ikke BankID kan du avgi stemme i en av våre lokalbanker.