Hopp til hovedinnhold

Nyheter bedriftsmarked

Vår leasingpartner, Brage Finans, lanserer i år sin egen julekalender. De trekker 3 heldige vinne...

Julekalender hos Brage Finans

Vår leasingpartner, Brage Finans, lanserer i år sin egen julekalender. De trekker 3 heldige vinnere hver arbeidsdag til og med 23. desember, og hver vinner får 4 Flax-lodd tilsendt i posten. Alle som deltar er med i trekningen av et Supergavekort på kr. 1000,-. Bli kjent med Brage Finans og deres produkter!

Det er viktig at opplysningene om medlemmene i bedriftens pensjon- og forsikringsavtale til en hv...

Oppdatering av medlemsopplysninger

Det er viktig at opplysningene om medlemmene i bedriftens pensjon- og forsikringsavtale til en hver tid er oppdatert. Opplysningene påvirker prisen på forsikringen, og en konsekvens av manglende ajourhold kan medføre at bedriften betaler feil pris.

Innskytervalget er i gang. Bruk stemmeretten!

I dagene 11.- 24. februar kan du som innskyter i Helgeland Sparebank delta i valg av medlemmer til bankens forstanderskap. Samtidig kan du også delta i valg til generalforsamlingen i Sparebankstiftelsen Helgeland. Begge valgene foregår elektronisk via en link i denne artikkelen, og er åpent hele døgnet. For å kunne stemme må du ha BankID. Har du ikke BankID kan du avgi stemme i en av våre lokalbanker.

Valg til generalforsamlingen i Sparebankstiftelsen Helgeland

Innskytere i Helgeland Sparebank velger medlemmer og varamedlemmer til generalforsamlingen i Sparebankstiftelsen Helgeland iht. stiftelsens vedtekter § 2-2. Valg skjer på valgdager og foregår elektronisk i dagene 11. - 24. februar 2016.

Ny uførepensjon i private tjenestepensjonsordninger

Lov om ny uførepensjon for privat sektor trådte i kraft 1. januar 2016. De nye reglene gjør at uførepensjon i tjenestepensjonsavtalene vil harmonere med de nye bestemmelsene for uføretrygd i folketrygden, som trådte i kraft 1. januar 2015.

Innskytervalg til forstanderskapet i Helgeland Sparebank

Valg av innskytervalgte forstandere skjer på valgdag(er) og foregår elektronisk i dagene 11. - 24. februar 2016. Selve valget foregår via bankens hjemmeside. Innskytere som ikke har tilgang til Internett eller ikke har BankID, kan avgi stemme i bankens lokaler samme periode. Det skal velges 2 medlemmer for perioden 2016/2019 og 7 varamedlemmer for 2016.

Betalingsfrister og åpningstider jul og nyttår 2015

Har du betalinger, overføringer eller andre banktjenester som du ønsker å få utført før jul eller nyttår? Da bør du lese denne oversikten over frister for registrering av betalinger i Nettbank, Telebank, Mobilbank og Nettbank Bedrift. Her finner du også viktig informasjon om våre åpningstider i julen.

Velkommen til våre nye nettsider!

Vi har i lengre tid jobbet med å bygge oss et nytt, digitalt bankkontor, og det er derfor nå en stor glede for oss å kunne vise deg våre nye nettsider.

Bli med på kundetur til Donau

Våre kundeturer har alltid vært svært populære, og det er derfor med glede vi igjen kan invitere våre kunder over 55 med på tur. Denne gangen er det cruise på Donau, fra Wien til Svartehavet, som står på programmet.