Hopp til hovedinnhold

Betaling

Produkter som effektiviserer bedriftens betalingsrutiner.

Nettbank Bedrift

Bedre økonomistyring og enklere rutiner

Skreddersydd for bedrifter

Nettbank Bedrift er vårt web-baserte betalingssystem, som er skreddersydd for bedrifter. Her kan bedriften betale regninger, utveksle datafiler og få tilgang til rapporter via Internett.

Mobilbank Bedrift

Utfør bedriftens banktjenester på mobilen

Gratis app for Android og iPhone

Mobilbank Bedrift gir tilgang til de mest brukte funksjonene i Nettbank Bedrift. Du kan sjekke saldo, se transaksjonsoversikt og forfallsregister, overføre mellom egne konti og godkjenne betalinger.

Vipps

Pengene rett inn på konto

Raskere og enklere betalingsprosesser

Med Vipps får kundene dine et enkelt alternativ til kort og kontanter, og du får pengene rett inn på konto. 

WEBfaktura

For fakturering både til bedrifter og privatpersoner

Velg mellom elektronisk- eller papirfaktura

WEBfaktura er en tjeneste for bedrifter, lag og foreninger som ønsker en enkel løsning for å sende fakturaer til sine kunder. Med WEBfaktura kan faktura sendes elektronisk eller på papir.

eFaktura

Enklere både for deg og dine kunder

Mindre papir og lavere portokostnader

Tar du i bruk eFaktura sparer du miljøet. Det sendes ikke ut giroer på papir. Samtidig reduserer du dine porto- og papirkostnader, og har alltid korrekt faktura- og betalingsinformasjon. 

OCR Innbetalingsservice

Enkel og rask oversikt

Du slipper å registrere innbetalinger

OCR Innbetalingsservice er en blankettbasert innbetalingstjeneste for alle typer regninger. Bedriften mottar spesifikasjon av innbetalingene elektronisk, for automatisk oppdatering av kundereskontroen. 

Avtalegiro med elektronisk signering

Kunden signerer avtalen med sin BankID

AvtaleGiro med elektronisk signering er en tjeneste som gjør at bedriftens kunder slipper å fylle ut og sende inn AvtaleGiro-avtalen på papir. Kundene kan selv inngå avtale via bedriftens nettside.

AvtaleGiro

For en stabil kundemasse med repeterende betalinger 

Alt skjer automatisk

AvtaleGiro gjør betalingen enklere og billigere for bedriftens kunder, samtidig som bedriften får en raskere betalingsinngang, bedre oversikt og enklere administrasjon.

Utenlandsbetaling

En sikker og effektiv betalingstjeneste

Har din bedrift behov for å overføre penger til utlandet?

Gjennom vårt nettverk i utlandet tilbyr vi en sikker og effektiv betalingstjeneste. Vår samarbeidspartner DNB Bank ASA har etablert kontakter med over 3000 banker rundt om i verden.

Betalingsterminal

Garantert oppgjør og enklere avstemming

Gi kundene mulighet til å betale med kort

Enten din bedrift selger varer og tjenester fra et fast utsalgssted, eller salget skjer ute hos kundene, bør kundene ha mulighet til å betale med kort. Vi tilbyr ulike løsninger via Nets - både kjøp eller leie av terminal er mulig.